Dag 106 - Farmors fødselsdag

Dag 107 – Vaketøjssøndag

img_3191
Det lykkedes at få Leander til at sove helt til kl. 6.30, det var nu meget rart. Kristine kom i det samme, og gik ind for at snakke lidt med ham. Det er så tydeligt at han virkelig nyder sin søsters opmærksomhed.

Josefine kaldte på mig, og fik en morgenkram. De var virkelig glade for at komme op, og spise morgenmad med velbehag.
Leander holdt fest med sin havregrød, men er egentlig i tvivl om hvor meget der ryger ind. Vi endte med at supplere ham med 120 ml (han skal have 200 ml dagligt), og regnede så med at nu kunne han sove rigtig godt og længe.
Men inden vi kom så langt, skulle han lige igennem et fuldt tøjskifte. Det endte med at han overvandt sin krise, og på ingen med var putteklar.
Det er lidt en jungle at finde ud af, on han skal puttes alligevel, eller om jeg skal holde han kørende.
Jeg fik ordnet vasketøj, og Thomas i underholdt. Han er stadigvæk ramt af feber, så han er ikke så meget værd.
Kristine skulle lege med en fra klassen kl. 11, så Thomas kørte hende afsted.
Jeg fik puttet Leander imens.
Vi fik ordnet mere vasketøj, og ligesom vi skulle igang med at rydde lidt mere op, vågnede Leander igen. Arg, hvor ville jeg nå meget, hvis han i det mindste sov – bare lidt mere.

Jeg lavede frokost, Leander spiste godt (tror jeg), Josefine går det derimod lidt mere trægt med.

Leander har altså nogle vilde humørsvingninger, selvom han ikke er på medicin lige nu. Han vil så gerne kravle, men han har endnu ikke knækket koden. Håber så meget for ham det sker snart.

Vi er spændte på hvordan det kommer til at gå fra i morgen, når han starter op i behandling igen. Min lille dreng skal have to forskellige slags kemo, hvordan mon det kommer til at gå. Jeg håber han kommer igennem uden for voldsomme bivirkninger, men han kan jo ikke fortælle os det.

Igår bestilte jeg varer til levering mellem kl. 15-16, den kom kl. 15.20 det kunne ikke passe mere perfekt. Leander var lige puttet, også kunne jeg få varerne på plads. (Havde ellers lige smidt os på sofaen).
Lige som jeg var færdig vågnede Leander, så var freden forbi. Det var ellers meningen det var Thomas der skulle afsted for at hente Kristine, men vi byttede.
Det er nu meget rart at få lov til at komme ud, også selvom det er en kort tur.
Kristine havde hygget sig, og fortalte livligt på vejen hjem.
Vi smuttede lige forbi Meny efter det som var udsolgt hos nemlig. Det er tilgengæld irriterende, at man ikke kan være sikker på at varerne er der. Ved godt det også er sådan i et fysisk supermarked, men det er ligesom noget andet.

Hjemme blev aftensmaden lavet færdigt, og der blev spist. Leander lignede Kaj til at starte med, men på en eller anden måde lykkedes det han at få lidt mad i munden, da han kastede rundt med det. Og det var åbenbart lækkert, for der røg lidt mere ind, end først antaget.

Efter aftensmaden blev børnene puttet, Kristine og Josefine sov sammen. Det er så hyggeligt at de kan finde glæde og tryghed i hinandens selskab.

Imorgen venter der kemo og terapi, håber ikke mine forventninger er skruet for højt op, tænk hvis nu det slet ikke lever op til det jeg drømmer om. Ved jo godt det ikke er et Quick-fix, men måske det kan give lidt ro i maven på alle mand, hvis de kan få afløb fra deres tanker og følelser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 106 - Farmors fødselsdag