Dag 154 - natterend, ensomhed og ny sonde

Dag 155 – Orlov og lækkerier

img_4414 img_4420 img_4422 img_4424 img_4426

Tidligt oppe var der leg på stuen, det begrænser os virkelig at vi kun må være herinde, og jeg skal virkelig finde alle ressourcer frem for st underholde, og alligevel er det ikke godt nok.
Efter morgenmedicin og tilbud om morgenmad, endte det med at Leander faldt i søvn hos mig, imens vi så Disney Junior (tror kun det er herinde han kan blive fanget af tv’et).
Jeg lagde han i seng, skyndte mig at slukke lyset og selv døse hen. Dejligt og tiltrængt. (Hvis bare man kunne gøre det hjemme også).
Da Leander vågnede spiste vi morgenmad, inden vi gjorde klar til et bad.
Sygeplejersken badet Leander, imens jeg hoppede under brusen. Bliver dagligt mindet om hvor fantastisk min lille mand er, og ikke mindst hvor tillidsfuld og rummelig han er. Han er bare glad for af blive vasket, sp betyder det ikke noget det ikke er enten Thomas eller jeg der klare det.
Jeg mener det er en god ide at sygeplejerskerne også får de gode oplevelser med ham, så han får opbygget er tillidsforhold til hinanden.
Da badet var klaret, legede vi lidt mere, han blev tilbudt en bolle, men det hitter virkelig ikke. Det endte med han faldt i søvn igen, og jeg kunne rydde lidt op, og skrive blog og falde hen. Det endte faktisk med at Moster Mie kom og hentede os inden Leander var vågnet.
Vi fik pakket det sidste sammen, Leander ville gerne sidde i klapvognen, han blev helt glad – for det betød jo at vi skulle hjem.
Hjemme var der almindelig hygge og kaos. Det er svært for pigerne at finde ud Af jeg nu er hjemme, men tror de blev glade for at se os.
Jeg lavede pandekager, men tror faktisk det var os voksne der var mest begejstret.
Bagefter blev Leander puttet, der blev forsøgt fået karse og lavet påsketing. Men træthed er svær at gøre noget ved, og når den melder sig, kommer utålmodigheden ligeledes. Så i gen rigtig succes.
Bagefter blev der lavet aftensmad, Leander spiste som om han aldrig fik mad, dejligt.
Bagefter fik Børnene nattøj på, også var der ellers hygge i stuen, indtil Leander og jeg kørte tilbage til Rigshospitalet.
Vi er blevet forkælet af Elena og Kim, så da vi kom til stuen stod der en pose med lækkerier, og den sejeste t-shirt til Leander. Hvor heldig har man lov at være?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 154 - natterend, ensomhed og ny sonde