Dag 220 - mandag er bla dag

Dag 219 – haven og Rigshospitalet

img_5165

img_7859 img_7862

Søndag
Leander var meget tidligt oppe, Thomas tog tjansen, men det var ikke lige til.
Josefine og jeg stod op, og spiste sammen med Leander. Det foregår jo lidt i etaper i vores familie, Kristine er meget træt, så hun sov længe.
Faktisk så længe at Leander sov sin første lur inden hun var oppe.
Da han sov, tog vi tøj på og gik udenfor. Thomas havde lagt de sidste fliser (som vi havde hjemme), pigerne og jeg gik igang med at fjerne granitskærver, da vi har nogle fliser der er sunket ret meget, så de skal lægges om.
Men Thomas var hurtig færdig, så vi satte børnene i bilen og drog afsted til henholdsvis genbrugspladsen og Bauhaus.
Hjemme var det frokost-tid, Leander blev puttet, og da vi alle var spist af gik vi i haven, hvor børnene legede og Thomas og jeg arbejdede på den nye terrasse.
Leander var ret hurtigt på benene igen, så Thomas og jeg gik lidt til og fra projektet, alt afhængig af hvad vi lige skulle lave ved det.
Børnene løb i pendul-fart imellem genboen og hjemme, ret hyggeligt at der er nogle at lege med på vejen.
Sådan en dag går bare hurtigt, når man laver praktiske ting, så inden vi så os om var det tid at forberede aftensmad.
Jeg sendte familien i bad, gik igang. Det passede så lige at Mormor blev sat af fra barnedåb, så jeg måtte ud og snakke med min farmor. Det er med at bruge de chancer man får, for at snakke med hende, hvem ved hvornår det er for sent. Det betød så også at aftensmaden blev forsinket.
Med alle mand ude af badet opdagede vi en knop på Leanders højre flanke (hedder det det, når det er lige over ballen, men ikke på lænden?), vi tog billeder, og sendte afsted til afdelingen. Vi har aldrig set skoldkopper, så hvis det er skal der handles hurtigt. Puha.
Vi spiste aftensmad, og imens vi sad der blev der ringet fra Rigshospitalet, vi skulle komme derind. Men det er ikke bare lige at komme derind med mistanke om skoldkopper, så vi fik en tid.
Vi puttede pigerne, det vil sige Mormor gik i kælderen med Kristine, og Josefine blev puttet i min seng. Hvad er bedre end at få lov til at ligge der?
Thomas, Leander og jeg kørte afsted imod Rigshospitalet, han faldt i søvn på det sidste stykke vej, så vel 10 min. Fremme blev vi modtaget af en portør der transporterede os i en “bil”, så vi ikke kunne smitte andre. Vi blev kørt helt ind på stuen, hvor vi blev lukket ud.
Alle sygeplejersker var i fuld mundering med mundbind, kittel og handsker. Sikke et cirkus, jeg er ret sikker på det ikke er skoldkopper, men man kan jo ikke vide sig sikker, og med det løber man ingen risiko.
Leander var virkelig træt, og selvom de gjorde alt så hurtigt de kunne, mistede han ret nemt tålmodigheden.
Lægen undersøgte ham, knoppen var faktisk væk igen, så der blev podet, taget blodprøver også fik vi lov til at gå hjem end medicin i sonden, i tilfælde af det nu skulle være skoldkopper.
På turen hjem fik vi en is, og landede vi ellers i Greve kl. 22.45. Hele familien sov, så vi var hurtige til at putte os under dynen, også kan natten bare komme an – eller.
Leander og jeg er trætte, vi lider altid efter en indlæggelse, og den daglige rytme tager noget tid inden den indfinder sig, selvom vi vel ikke rigtig kan sige vi har en.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 220 - mandag er bla dag