Dag 245 - Rigshospitalet, skoldkopper og fredagsslik

Dag 246 – lørdagsskvat og kampen om søvnen

Pigerne er hos Farmor og farfar sammen med fætter og kusine, så vi har god tid. Leander syntes bestemt ikke vi skal spilde den, så vi er tidligt oppe.
Vi glæder os i den grad til at Leander kan passes ude (hjemme), og vi kan prøve at sove en hel nat. Det bliver grænseoverskridende, men tror også det bliver godt.
Før vi fik Leander var det altid lørdag vi var praktiske, men efter vi har fået ham ender det tit med at lørdag bliver en dag, hvor vi intet får lavet, og er lidt småirriteret for at give den max gas om søndagen.
Denne lørdag er ingen undtagelse, så intet fik vi lavet. Da Leander var puttet til middagslur, smed vi os på sofaen, med håbet om at vi kunne sove lidt inden pigerne kom hjem. Men Leander har sin egen dagsorden, så allerede efter 45 min var han klar, vi havde kun lige spist frokosten, øv.
Vi valgte at hoppe i travesko, og håbe vi kunne gå ham i mere søvn, men efter næsten 2 timers kamp opgav vi.
Det passede med at pigerne kom hjem. Kristine var rigtig tvær, og Josefine meget opmærksomhedskrævende. Leander var i sprudlende humør, over at se sine søstre. De delte på ingen måde hans begejstring.
Jeg bagte pandekager, de blev indtaget med stort velbehag. Men klokken var mange, så det endte med at børnene fik et bad, fik mere at spise. Leander var udsolgt, så han blev puttet tidligt.
Pigerne fulgte ret efter, men de søger os virkelig, og virker oprigtigt som om de har savnet os.
Vi har derfor talt om at pigerne skal have en pause fra at komme på ferie, selvom det er skønt at de har så mange der gerne vil have dem på ferie, og være sammen med dem, skal vi passe lidt på dem, og holde dem hjemme.
De trænger til at basen er hjemme, og at de ikke bliver kaste bolde. De elsker det, men når de begynder at sove skidt om natten, må vi hellere slå bremsen i.
Billederne må i tænke jer til, for det har jeg åbenbart ikke gjort mig i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 245 - Rigshospitalet, skoldkopper og fredagsslik