Dag 259 - sidste kemo i denne omgang

Dag 260 – svømmehal og hedeland

img_5630 img_5635 img_5637

img_8234 img_8235 img_8237 img_8243

Lørdag 22/7
Med alle mand oppe, fik vi morgenmad. Thomas hentede brød hos bagerne, også var der dømt morgenhygge.
Det er aftalt Thomas, Mostrene og børnene skal i svømmehallen, så bliver jeg hjemme med Leander. Så da alle havde spist, fik de pakket sammen, imens jeg holdt Leander hen. Han var begyndt at blive noget træt.
Da de var smuttet, blev han puttet, og jeg tog en slappet. Det er første gang i 14 dage jeg er “alene” hjemme. Det føltes så rart, for selvom jeg selvfølgelig nyder mine børn og deres samvær, så er det rart igen at kunne nyder roen i mit hovede, så længe det vare.
Efter 20 min fik jeg ryddet op, ordnet vasketøj og gjort klar til at støvsuge. Moster Mette og Karoline kom hjem, Moster Mette gik igang med støvsugerne, det vil sige resten af flokken kom i det samme, og Kristine ville gerne støvsuge. Det siger man jo ikke nej til, så vi andre fik hænderne fri. Leander stod op, og vi fik forberedt frokost.
Med denne spist var der lidt leg og oprydning, inden vi pakkede bilerne (og tasker), for at køre afsted til Hedeland.
Fremme der, gik vi ud i området, det er dejligt med luft og der er masser af bruge sit krudt på. Efter en times tid, fandt vi en legeplads hvor vi slog os ned.
De to små fik lidt at spise, pigerne legede inden vi alle spiste en muffin og fik noget at drikke.
Karoline blev puttet, og efter en rum tid gik vi videre.
Vi forsøgte os Bl.a på træningsstien, hvor der er en mur man skal forsøge at hoppe op af, det havde vi ret meget grin ud af.
Da Karoline vågnede kørte vi hjem igen.
Leander faldt i søvn i bilen, hjemme kunne jeg lægge ham direkte i seng, han var mør.
Moster Mie og jeg tog ud for at handle til aftensmaden, og hjemme igen fik vi forberedt den.
Det passede med at Leander vågnede, da maden blev serveret. Jeg skal love for at den unge mand tog fra, det er helt vildt, men også helt fantastisk.
Derefter fik han et langt bad, han havde jo ret meget energi med sådan en sen lur. Pigerne fik lov til at se “Syng” igen, Leander sad med og var vildt begejstret. Det var også under stor protest at han blev puttet, og pigerne fulgte ret efter da filmen var slut.
Da alle børn sov, holdt vi voksne biograf, vi så Hidden Figures, en fabelagtig film, som bør ses. Vi modtager meget gerne foreslag til andre film som er værd at se. Vi kan ikke huske hvornår vi sidst har været i biografen, og i virkeligheden nyder vi også at se filmen hjemme, hvor vi ofte kan spole tilbage og ikke mindst se igen, hvis vi har været afbrudt for meget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 259 - sidste kemo i denne omgang