Dag 266 - København og Havdrup-folket

Dag 265 – svømmehal, grusgrav og lufthavnen

 

Fredag 28/7

img_8297 img_8299 img_8300
Thomas fortsatte udenfor med flisearbejde, og pigerne og jeg ryddede op i huset imens Leander sov til formiddag.
Josefine ville rigtig gerne i svømmehallen, så det endte med at pigerne blev tilkaldt.
Da Leander var oppe igen, havde Kristine og jeg bagt et kæmpe franskbrød, der blev indtaget i pavillonen, inden det var afgang til svømmehallen.
Imens pigerne var afsted, kørte Thomas og Leander i grusgraven.
Jeg fortsatte arbejdet indendøre (det er et kæmpe job).
Vi havde en aftale med Christel og Jacob (forældre til Cornelia fra Kristines klasse), men jeg kunne ikke overskue det, så det endte med at vi aflyste. Jeg havde brug for at puppe mig, og være med familien.
Men vi står jo ikke stille, så efter er par timer endte det med at farbror, tante og ungerne kom forbi.
Så der var hygge på højt plan, jeg fik handlet, ungerne brændt en masse krudt af. Da jeg var retur, kørte Thomas i lufthavnen efter mormor og morfar, og tante og jeg fik lavet maden. Imens forsøgte farbror at holde et øje på Leander, han fik vist sin sag for.
Da alle mand var samlet, fik vi serveret en lækker middag, og istedet for fredagsslik var der is til ungerne. Og de voksne drenge fik is, når de havde ryddet af bordet, sådan klare man den.
Jeg fik puttet Leander, Mormor og morfar kørte hjem, og vi andre spillede, inden familien fra Solrød kørte hjem, og Thomas og jeg kunne hoppe under dynen til
Godnat.
Vi holder sommerferie, derfor er der stille på bloggen, men det betyder ikke jeg ikke skriver og oplever, jeg holder blot fri.
Derudover er jeg igang med at lave en facebookside til bloggen, da jeg har mange skønne læsere, men vil rigtig gerne skille vores helt private liv ad fra bloggen, så I vil opleve ændringer kære læsere, men forhåbentlig kan I stadigvæk lide det I læser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 266 - København og Havdrup-folket