Dag 264 - Når vennerne kommer

Dag 266 – København og Havdrup-folket

Når man kan være under vasken 🙈

Når man kan være under vasken 🙈

img_8303

img_8305

Lørdag 29/7

Lørdag har ellers altid været en skøn dag, men i Leanders sygdom ser vi efterhånden et mønster i at det for os er en wah dag, måske fordi vi bliver mindet om alt set vi bliver begrænset af, måske fordi vejret er ret så trist, eller måske bare fordi vi ikke rigtig får udrettet noget som helst.
Vejret var jo ikke fantastisk, set betyder jo at der åbner sig lidt flere muligheder for os.
Vi havde talt om Bonbonland, og der havde ikke været voldsomt mange mennesker (kunne familien fra Nord fortælle), men vi endte med at kører en tur til København, så pigerne fik brugt af deres sparepenge i Disney Store, og da det var regnvejr var det nemt at få strøget for sig selv.
Vi parkerede ved Israels Plads, og gik derfra afsted. Leander er på ingen måde begejstret for sin klapvogn, muligvis fordi han tror han skal sove når han sidder i den.
Så gik vi afsted, trods regnvejr var der alligevel mange på strøget, så stiger pulsen og panikken overtager.
I Disney store var der så mange mennesker at jeg mistede tålmodigheden, så det endte med at Thomas gik ind med pigerne og jeg gjorde mit bedste for at underholde Leander.
Vi sang og dansede, vi løb og hoppede, og ikke mindst trænede Leander i at gå. Han er efterhånden ret ferm til det, men det er hårdt for den unge mand, så det tager tid. Nu må vi se hvornår han knækker koden, og tør. Indtil videre er det blevet ved at rejse sig op at mine ben i vores seng, give slip og lade sig falde på numsen.
Thomas og pigerne brugte oceaner af tid i butikken, så til sidst mistede vi tålmodigheden. Det var da heldigvis timet, så de kom ud lige da det sidste var brugt, og regnen stoppet. (Turisterne har virkelig fået noget at grine af. Jeg løb rundt som den eneste i regnvejr, og dansede med Leander i klapvognen).
Jeg var ret våd, men sådan er det jo. Leander kom i bæreselen, til hans store fornøjelse, og så gik vi ellers afsted. Vi købte lidt at drikke i en kiosk, hvor tøserne også brugte toilettet (så ventede Leander og jeg igen), og derfra mistede Josefine al kraft i sine ben, så hun endte i klapvognen.
Vi gik tilbage til bilen, Kristine og jeg endte med at blive temmelig våde, det var ikke regnjakker vi havde på.
Derfra kørte vi hjemad, med et smut forbi Valby.
Leander sov i bilen, det samme gjorde Josefine. Hjemme sov Leander videre (for en kort bemærkning), også var vi ellers igang igen.
Vi pakkede os sammen, og kørte til Havdrup for st være sammen med min fætter og hans dejlige familie.
Jeg trænger sådan til at komme ud, også selvom der er ferie.
Børnene legede, Leander underholdt de store piger, og fik også lov til at opleve et drengeværelse, bilerne især var et hit. (Jojo Leander har et drengeværelse, men det har endnu ikke så meget karakter).
Vi fik spist lækker mad, snakket og hygget, inden den unge mand var brugt op, og vi kørte hjemad.
Vi fik puttet ungerne, også var det ellers fald-i-søvn på sofaen tid, men glade for en dejlig dag, hvor pigerne især fik lov til at opleve en flig af København.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 264 - Når vennerne kommer