Dag 292 - øv dag og ny sonde

Dag 293 – lørdagsfix

Igen uden billeder🙈

Lørdag 26/8

Oppe gjalt det om at være praktisk, så jeg tog i Bilka, hjemme igen kl. 7 var pigerne ved at stå op. Leander fik morgenmad, medicin og gjort klar til dagen.
Thomas gik i haven til flisearbejde, og jeg lavede boller, ryddede køkken og læste lektier med Kristine, imens Leander sov.
Vi fortsatte udenfor, og Josefine og jeg fik ryddet op i Thomas bil, da vi gik igang med at støvsuge den, vågnede Leander. Han underholdt sig ret godt ved at sidde inde i bilen, imens jeg fik støvsuget.
Da jeg kun manglede måtterne, måtte jeg smutte i køkkenet for at bage bollerne, og servere for familien, inden de mistede tålmodigheden.
Derefter fik jeg skiftet sengetøj, lagt vasketøj på plads, og vasket mere tøj. Det er som om der hele tiden kommer mere.
Imens forsøgte jeg at skille pigerne ad, samt underholde Leander. Det er altså ikke verdens nemmeste opgave.
Vi fik lavet frokost, da den var spist fik Thomas puttet Leander til lur, og jeg fik ryddet væk og forberedt til aftensmaden, for at slutte med at ordne måtterne i bilen, så den var klar til en ny uge.
Josefine sov en lille middagslur, det samme gjorde Kristine. Hun er blevet skidt tilpas, med svingende feber, snot og hovedpine.
Thomas kom ind, og tog Leander med i bad, og det endte med pigerne fulgte efter.
Jeg fik lavet mere aftensmad, så den var klar til Tante Eva, Søren og ungerne kom. Ellers ender det som oftest med at vi spiser al for sent, og se små bliver sure og overtrætte.
Jeg nåede badet, nærmest som de trillede ind i indkørslen.
Vi spiste lækker middag, inden de to små blev puttet, imens ordnede drengene køkken. De store legede og så Syng. Og da vores børn har sovet, var de jo ikke trætte til normal tid.
Da alle ungerne sov, var der voksen hygge, der er meget snak det skal indhentes når ma ikke har set hinanden det meste af sommeren. Nu er Wilhelm vaccineret, og vi syntes en del af fængslet er løsnet, især når man kan se bedste venner, nu som det næsten passer os, så må vi bare håbe de har er ligeså stort behov for at se os.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 292 - øv dag og ny sonde