Dag 315 - Dejlig lørdag - skønne venner

Dag 316 – Drengesøndag

img_9003 img_9005

Der er dømt drengehygge i dag, så efter skøn morgenmad, sov Leander, og jeg ryddede op, Thomas ordnede bilen, inden vi samlede trillede afsted for at kigge og prøve biler. Vi var igennem 4 forskellige biler, og ungerne var helt igennem eksemplariske. Vi spiste udenfor på en diner, det var ret hyggeligt. Og tænk hvis Leander ikke havde været syg, ville vi aldrig have overvejet at sidde udenfor og spise frokost, men det var som sagt så gjort muligheden, og vi nød det. Altså hvis vi ser bort fra at beliggenheden godt kunne være bedre, i forhold til at hyggen, så var det fantastisk.

Da vi var færdige med tour de bil, rundede vi Thomas kontor, da jeg skulle have scannet flere dokumenter ind. Det viste sig nemlig at alt det arbejde jeg havde lavet ikke var gået igennem på min mail, og så er det jo lige fedt.

Hjemme blev børnene spist af, også var det ellers tid til lektier, bad og putning. Thomas og jeg var stadigvæk mætte efter frokosten, så vi sprang aftensmaden over, og det resulterede jo i at vi pludselig havde enormt meget tid, denne søndag aften. Utroligt så meget det gør, ved godt det ikke er sundt, men egentlig var det lidt hyggeligt at vi fik foræret lidt tid på den måde, og ikke mindst rummelighed i forhold til børnene.

Ej hellere i dag, fik vi en afklaring på bil, men vi blev klogere, og det er jo aldrig en skade til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 315 - Dejlig lørdag - skønne venner