Dag 1245 - onsdag og sidste indgreb

Dag 1259 – hvad sker der ellers i familien Kaos

Hvad sker der ellers i det lille hjem?

Josefine har brækket sin lillefinger, hun skulle gribe en boldt, som Kristine kastede, men det endte i er brud.

Vi så det egentlig lidt an, men den blev ret hurtig hævet, og blå. Sygeplejersken var ellers sådan, jaja der er ikke noget galt med den. Som jeg sagde til hende, så kan jeg ikke se igennem hud, og hun var relativ svær at smertedække.

Det viste sig også efter røntgen at den var brækket, men man snørre den jo blot sammen med ringfingeren, så det var en relativ let behandling. Kristine var naturligvis meget ked af det, da det jo var hendes skyld. Særligt da vi dagen efter igen måtte på skadestuen, da Josefine fortsat klagede over smerter, og fordi den var strammet for meget, så der nærmest ikke kom blod udbud fingrene.

Lægen klippede forbindingen af, og fortalte at bruddet sad som det skulle, så hun kunne helt slippe for forbinding (man var lidt skuffet), også kunne vi køre hjem.

Og den ene dag skulle Thomas lige rive lidt gammelt loft ned, inden han havde møde på jobbet, men når man ikke bruger beskyttelsesbriller er der jo risiko for ballade, så han sendte med et lille stykke træ i øjet, og en tur på skadestuen med en rift på hornhinden, og besked om at hvis ikke smerterne var aftaget til dagen efter, så var det retur til øjenklinikken.

Men da Thomas jo ikke er verdens heldigste mand, så ville skæbnen at han ikke lige fik taget beskyttelsesbriller på et par dage efter, hvilket igen resulterede i en tur på skadestuen.

Heldigvis var det ikke samme personale, og behandlingen var den samme som to dage tidligere.

Thomas og jeg har været i lære hos farfar, så vi har fået filset, væggene i gangen (faktisk ret stolt af mit eget arbejde – Thomas syntes ikke det var fedt, jeg kunne sagtens murer lidt mere).

Jeg fik også demonteret alle trappetrin, og skiftet ud med midlertidige trin, så de gamle kan blive gjort klar til endnu en tørn.

Vi har også fjernet alle balystrene, så nu står trappen helt åben, og der er en potentiel risiko for faldskader, men vi lever livet farligt, så mon ikke vi nok skal klare det uden.

Køkkenet er monteret, men bordpladen mangler. Når den er på plads, glæder jeg mig til at vise det frem👍🏻

Det gamle køkken er færdig, og klar til maler. I disse tider kan det næsten ikke gå hurtigt nok, så Thomas kan få sin arbejdsplads derind, og vi kan få en fuld funktionsdygtig stue, og ikke mindst til at elektrikeren har klaret alt strøm i stue/køkken, så vi kan begynde at lukke de løse ender ned der – det betyder bla at jeg skal fuge, spartle og male paneler, men det bliver godt at komme igang, så jeg kan blive færdig, og jeg ligesom kan sætte hak ved det.

Ellers nyder vi solen, forsøger at komme på genbrugspladsen når det er vores tur (vi må komme på ulige dage, da vores nummerplade slutter med et ulige nummer).

Vi knokler med vores byggeri, som snart går ind i den allersidste fase, og hold op hvor jeg glæder mig til at vi igen kan få en normal hverdag, hvor vi ikke lever på en byggeplads med alt hvad der dertil høre af rod/støv/kaos.

I får er andet opslag med vores lille kriger, men det bliver i morgen. Jeg er træt og går i seng nu.

Det er løbedag i morgen; så må hellere hvile lidt, inden den står på en skøn tur – hvem vil med?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 1245 - onsdag og sidste indgreb