Dag 113 - Ny sonde og mormor

Dag 114 – sådan en nå dag

Med alle mand oppe, var det ellers med fuld fart på hele familien, det vil sige luften gik ret hurtigt af ballonen, så tempoet for dagen var helt igennem langsomt. Pigerne fik morgenmad, også blev de præsenteret for deres fastelavnsris, det var en succes.

img_3269

Vi har tradition for at der også hænger penge på, men denne gang valgte jeg at lægge dem i vasen. Det gjorde det bare endnu vildere for pigerne, så lignede det jo en skat. Det er godt der ikke skal så mange til. Måske Leander er stor nok til at få et til næste år, det bliver altså spændende at se hvordan han udvikler sig, når han går herhjemme sammen med mig.

Vi fik lagt Leander ud at sove, og så fik vi bad og tøj på. Vi var enige om at vi ville spise brunch (når vi ikke kan komme til den, må den jo komme til mig), så vi fik lavet boller, fastelavnsboller, æg, pølser og bacon. Pigerne spiste lidt, men Josefine er ikke rigtig sig selv, og har bestemt ingen appetit.

Det er så frustrerende, især fordi hun jo lider af refluks on/off, men vi har egentlig været uden medicin i en periode. Vi fik hende til at drikke lidt movicol, for at være sikre på det ikke er forstoppelse der driller. Nu er vi i hvertfald helt sikre på det. Vi må lægge en eller anden strategi, så hun får noget at spise, men uden at vi presser hende. Tænk hvis hun udvikler en spiseforstyrrelse, fordi hun ikke formår at sige fra overfor os, eller at vi ikke kan læse hendes signaler godt nok. Det er vist godt begge piger er i terapi, mon ikke det kan hjælpe for dem begge, med alle de ting de tumler med.

Efter endt brunch, fik vi hygget lidt mere, Leander kæmper en brav kamp for at lære at kravle, og vi opmuntre og forsøger at hjælpe. Det er ikke så nemt, og han bliver virkelig gal. Der er ikke langt fra grin til gråd for ham.

Vi fik puttet ham igen, og jeg gik igang med at rydde op i Josefines legetøj, der er rigtig meget der skal videre til Leander, eller til nogle helt andre, og så skal der gøres plads til Leanders legetøj i stuen, så vi kan få ryddet ordentligt op. Men inden jeg så mig om, havde jeg en splint i min finger, da den var ude, vågnede Leander igen. Man når bare ingenting på 45 min.

Vi ringede til Daniel, han og børnene var ude og kører da Nikita havde været i nattevagt. De kiggede forbi til pandekager, det var så hyggeligt, og gav lige et skud energi på vores nå konto. De store trissede ovenpå, og Romeo forsøgte på bedste beskub at underholde Leander, hvis altså han ikke spiste pandekager. Det endte med at der blev spist pandekager til kl. 16.30 da de kørte hjem. Pigerne kom derefter ned, nu ville de gerne have pandekager. Så det fik de.

Leander spiste sovs og kartofler med velbehag. Det er en fornøjelse at se. Kristine og jeg nussede ryg, imens vi så Planet Earth (det var ret interessant, og Kristine slugte det). Thomas og Josefine gjorde klar til aften bad, og hyggede ovenpå.

Da alle var færdige, fik børnene bad. Derefter fik jeg puttet Leander, og pigerne blev gjort klar til fastelavn. Så Thomas måtte lægge neglelak på Josefine, og jeg fik nusset om Kristine. Derefter puttede jeg begge piger.

Da alle 3 sov, faldt Thomas og jeg omkuld på sofaen, og da Leander kaldte i alarmen,gik vi i seng (kl. 20.30), mon vi er ved at være gamle.

En ny uge venter på at blive taget i brug, vi håber det bliver ugen hvor Leander knækker koden til at kravle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 113 - Ny sonde og mormor