Dag 115 - Øver fødselsdag og løbetur

Dag 116 – vasketøj og aftensmad

 

img_3300 img_3302 img_3304Vi sprang en omgang “frivillig” medicin over i går aftes, men det kan Leander tydeligvis ikke undvære. Kl. 5 gik Thomas ind til ham, de puttede til kl. 5.30, så gik Thomas i bad – Leander legede på badeværelset. Jeg fik lov til at blive liggende I sengen, det var tiltrængt.

Kristine kom, puttede lidt under dynen, inden hun kunne fortælle at hun altså gerne ville op. Hun klager over ondt i sine ben, det vil bare ingen ende tage.

Jeg forsøge af vække Josefine, men hun var ikke rigtig klar. Nedenunder fik Kristine og Leander morgenmad, det vil sige Leander var vist ikke sulten. Josefine kom alligevel, så der blev spist morgenmad. Morfar sluttede sig til selskabet, han tog Leander imens jeg smuttede i bad. Pigerne havde selv sørget for at få tøj på, så de fik rigtig meget ros.

Med morfar ude af døren, fik Leander og jeg taget sengetøj af, inden det blev smidt i vaskemaskinen.

Jeg gjorde Leander klar til turen til skolen, Josefine ville ikke rigtig som jeg ville, så det var med hiv og sving vi kom ud af døren. Vi kom frem til skolen, i det klokken ringede ind. Jeg fik en snak med Josefine om at når hun ikke kom når jeg sagde det, så gik det ud over Kristine.

Afsted fra skolen til børnehaven, jeg lagde Leander ned, så han faldt i søvn på turen. Josefine var i hopla da hun blev afleveret. Jeg gik hjem, og nåede lige at spise morgenmad, inden Leander var klar igen.

Jeg forsøger at underholde, og være aktiv sammen med Leander, men han er altså svær at imponere. Vi fik ordnet lidt mere vasketøj, inden vi spiste en bolle (det vil sige Leander gjorde). Han smagte også på osten, måske han kan begynde at lide ostehaps, det ville jo gøre det noget nemmere – det er i hvertfald til at have i tasken.

Vi legede lidt mere, han blev suppleret, inden det blev putte tid igen. Han powernapper rigtig meget, og har en appetit som en teenager. Jeg har sært ved at følge med, vil jo gerne tilbyde lidt forskelligt, så hans sanser stimuleres.

Til frokost sad Leander på køkkenbordet, imens jeg smurte maden. Han er ret hurtig, så inden jeg fik set mig om, var han gået om bord i kødpølsen. Det var en ret stor succes, så Idag har han faktisk spist rugbrød – måske vi snart nærmer os han også spiser morgenmad.

vi ordnede mere vasketøj, den unge mand syntes det er skægt at se vaskemaskinen kører rundt. Og ellers bliver der træner i at kravle, jeg forsøgte at lægge tøj sammen, men jeg skal helst være indenfor nå vidde af Leander, så i kan selv regne ud hvor meget jeg får lagt sammen.

Da det var tid til st blive puttet igen, pakkede jeg mig sammen, og gik i mod skolen, for at hente Kristine. Hun var klar til afgang da jeg kom, dejligt. Vi fik snakket på turen hjem, og hun havde haft en dejlig dag. Skønt at hente et stuks glad pige.

Hjemme passerede vi lige Thomas, han var på vej for at hente Josefine, de hår til svømning om tirsdagen.

Leander sov lidt videre, men det var ikke meget. Da han var oppe igen, lavede Kristine aftensmad; “for mor jeg kan godt selv, jeg skal jo også lære det, så jeg kan lave mad til mine børn når jeg bliver mor”. Stor pige, mange tanker.

Det er så hyggeligt, og Leander S’s glad og tilfreds på køkkenbordet, og superviserede undervejs (læs pillede).

Da alt var klart, og bare skulle passe sig selv, gik vi i stuen. Leander facetimede med Moster Mette, og Kristine ringede til Morfar for at høre hvornår han var hjemme til aftensmad. Det er ikke så tit aftensmaden bare klapper, men Idag lykkedes det.

10 minutter efter Thomas og Josefine var hjemme , blev aftensmaden serveret. Det passede lige med at Morfar ankom da vi skulle sætte os til bordet.

Da maden var spist fik Kristine og Leander et bad, derefter puttede jeg den unge mand. Det er hårdt at underholde sin mor – nå han har også snart gjort det dagligt i et år.

Josefine blev igen meget ked af det, så jeg gik ind for at putte hende, da Leander sov.

Derefter fulgte Kristine. Med 3 sovende børn, kørte Thomas ud for at se på en computertaske, Morfar ordnede køkken og jeg skrev blog. Mormor kom lige før Thomas var hjemme igen, så var der dømt flad ud i sofa for alle mand, efter Thomas havde lavet medicin til i morgen, så kan dagen bare komme an – vi er parate.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 115 - Øver fødselsdag og løbetur