Dag 365 - Status for et år, med op og nedture

Dag 366 – søndagskvik

Søndagen er efterhånden blevet dagen, hvor der bliver klaret en masse praktiske ting. Det er dejligt at det er sat i system, for så bliver jeg ikke ramt mandag morgen, af vasketøj og rengøring, men kan nyde at huset stadigvæk dufter rent, vaskemaskinerne ikke snurre hele tiden, og at ugens madplan er klar.

Jeg har sagt det før, siger det gerne igen, jeg elsker madplanen fra manbeno, det må være enhver børnefamilies drøm. Vi får lækker varieret kost, vi skal ikke tænk, og nu kommer det bedste, indkøbsedlen kan overføres direkte til coop.dk hvor man så kan vælge imellem dere produkter, uden først at finde dem frem, og den kan også godt finde ud af det når man selv tilføjer ting til listen. Jeg er fan, og det letter vores hverdag helt enormt, og også vores madbudget. Vi har fået alt for meget junk food, fordi det har været det nemmeste, fordi overskuddet til at klare indkøb og madlavning har været uoverskuelig, men med denne metode holder pengene altså noget længere, og der er også tænkt i madspild – what’s not to like???

Thomas havde børnene med ud at køre, imens jeg havde bestyrelsesmøde i grundejerforeningen. Det trak ud, vi skal nemlig overholde vores vedtægter (vi gør i hvertfald en ihærdig indsats), det betyder at indkaldelsen til generalforsamlingen senest skal deles ud i aften. Så da den var færdig, gik vi hvert til sidst, for at spise aftensmad, og putte børn. Da det var klaret gik vi afsted for at dele indkaldelser ud, og så kunne Thomas og jeg ellers gå igang med vores aften rutiner. Det holder hårdt, vi kommer alt for sent i seng, vi er trætte, men samtidig er vi så glade for at vi nu har lidt mere struktur i hverdagen, det er fantastisk for sådan en som mig.

2 kommentarer

  • Jane Ladevig Pedersen

    Rutiner er gode…også i hverdagen…dejligt at det går bedre…og i er stadig seje…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene

      Tak Jane, hvis du har lyst kan du også følge os på facebook Greve Lollik, der lægger jeg oftere lidt op 😊

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 365 - Status for et år, med op og nedture